Bini Shaheizy Sam Dikecam Teruk Netizen Kerana “Kutey Buah Anggur”.

June 11, 2019

Sudah menjadi perkara biasa semua orang sibuk nakberkongsi gambar raya mereka di media sosial tapi lain pula ceritanya dengan bininya si Shaheizy Sam ni kerana berkongsi gambar raya dia bersama adik-beradik tapi dengan caption yang betul-betul mengundang kecaman. Rasanya kalau post tersebut tak letak caption macam tu, netizen tak lah meroyan. Macam la tak kenal […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Saya berkabung di rumah, kamu beri duit boleh?” – Dituduh Tak Jaga Waktu Idah, Bella Astillah Beri Jawapan Pedas!

June 11, 2019

Semenjak bercerai dengan Aliff Aziz pada bulan lepas, Bella Astillah yang kini sedang melalui tempoh idah selama 3 bulan telah menerima pelbagai komen dan kritikan daripada netizen. Ramai yang mempertikai tindakan Bella yang masih bekerja, melawa dan tidak menjaga tempoh idahnya dengan baik di media sosial. Pun begitu, bagi Bella semua ni tak penting kerana […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Kalau nak jadi K A F I R pun cover sikit..” – Lelaki Bangga Tunjuk Video Dalam Club Mainkan Lagu Raya!

June 11, 2019

Kalau orang lain dapat pujian bila post gambar hari raya dekat media sosial, lelaki ni pula sebaliknya kena kecam sebab muat naik video yang dikatakan menghina bulan Syawal. Melalui Twitter, seorang lelaki dengan bangganya telah muat naik dua video menunjukkan suasana di dalam sebuah kelab. Kedua-dua video hanya berdurasi dalam 15 hingga 17 saat dan boleh nampak sekumpulan pengunjung kelab […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Eee Anak siapa ni??” – Gara-gara Tak Dapat Masuk Beraya, Budak-budak Ni Conteng Pintu Pagar Tuan Rumah!

June 11, 2019

Bagi korang yang sentiasa updated dengan isu media sosial, korang mesti perasan kan yang raya tahun ni dipenuhi dengan cerita duit rayalah, anak tak reti behavebila berayalah dan macam-macam kes lagi. Terbaru semalam, muncul pulak kisah viral di Twitter tentang sekumpulan budak-budak yang telah menconteng pagar dan jubin sebuah rumah gara-gara tuan rumah tak beri mereka masuk beraya. Macam-macam!  Balik […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Lembaga tu tengah duduk atas balang kuih…” – Tengah Syok Beraya, Sekali Ada ‘Tetamu’ Lain

June 11, 2019

Seram sejuk dibuatnya bila rumah terbuka raya yang disambut dengan kedatangan ramai tetamu tiba-tiba dihadiri ‘tetamu tak diundang’. Itulah yang dilalui Ramlah apabila sambutan Syawal di rumah abangnya dekat Jelebu, Negeri Sembilan didatangi ‘lembaga’ tanpa muka. Menurutnya di Facebook, rumah terbuka itu diadakan pada hari raya ketiga dan rumahnya penuh dengan ramai tetamu. Waktu tengah syok […]

Please follow and like us:
0
Read More

Anak Lelaki Tertinggal Ibunya Di R&R, Tersedar Ibu Tiada Selepas Pandu Hampir 200km!

June 10, 2019

Baru-baru ini telah viral di media sosial di mana seorang anak lelaki dan isterinya dikatakan telah ‘tertinggal’ ibu mereka di Hentian Rehat & Rawat (R&R) Bukit Besi, Dungun pada hari Ahad, 9 Jun Image via Facebook Kejadian itu berlaku kerana mereka dikatakan telah tergesa-gesa untuk mengelak daripada kesesakan lalu lintas berikutan warga kota yang dijangka […]

Please follow and like us:
0
Read More

‘Inilah sebab aku tak suka budak-budak ramai’ – Cermin kereta pecah di raya kedua angkara anak-anak tetamu yang B U A S!!

June 10, 2019

“Inilah sebab aku tak suka budak-budak ramai, pastu jenis anak buas mak bapak tak reti nak jaga. Main baling-baling batu kena cermin kereta aku,” demikian luah seorang pengguna Twitter 6 Jun lalu. Menurut Muhammad Fairus Abu Bakar, 27, kejadian itu membuatkan dia hilang mood untuk beraya kerana geram tidak mengetahui siapa pelakunya sehingga menyebabkan cermin […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Ada Binatang Yang Kita Tak Boleh Simpan, Tak Kan Tak Tau?,”- Giliran Rita Rudaini Beri Pendapat ‘Beruang Disangka Anj!ng’

June 10, 2019

Baru-baru ini, tular di laman media sosial mengenai isu seorang artis difahamkan telah membela haiwan terlarang, iaitu beruang matahari, di kediamannya. Bagaimanapun, pihak berkuasa telah menahan seterusnya mengambik tindakan sepatutnya terhadap pelaku dan menurut beberapa artikel yang dikeluarkan, individu tersebut dikatakan menyangka binatang yang dibelanya merupakan seekor anjing. Susulan insiden tersebut beberapa selebriti telah tampil […]

Please follow and like us:
0
Read More

[Video] Bagi Jebat Jayden Makan ‘Cikedis’, Nabila Minta Awal-Awal Minta ‘Makcik Bawang’ Jangan K E C A M Sebab…

June 10, 2019

Kakak Neelofa yang juga isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila sebentar tadi ada berkongsi keratan video yang merakamkan aksi kandid anak lelakinya, Jebat Jayden sambil mengunyah ‘jajan’. Lalu, bagai awal-awal tahu postingnya akan menerima pelbagai reaksi di kalangan pengguna Instagram, Nabila menyatakan apa yang diberikan buat anak kecilnya itu sebenarnya merupakan makanan organik. “Happynya […]

Please follow and like us:
0
Read More

“Orang Nak Berjaya Perlu Punya Prinsip Pergi Mampos,”- Safiey Ilyas Niat Hantar Orang Tua Tunai Haji, Tapi…

June 10, 2019

Usahawan kosmetik sensasi, Safiey Ilyas atau sinonim dengan panggilan Syinta ada memuat naik sekeping gambar di akaun Instagram miliknya, baru-baru ini. Menerusi posting tersebut, Syinta telah meluahkan perasaan bersama pengikutnya di laman media sosial berkenaan. Bahkan, Syinta juga turut memberitahu bahawa dia telah merancang untuk membawa kedua-dua orang tuanya menunaikan ibadah haji di tanah suci […]

Please follow and like us:
0
Read More
error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!