“Amazing Subhanallah” – Nak Mengalir Air Mata Dengar Suara Alif Satar Dalam Versi Terbaru Lagu Sesungguhnya Dengan Raihan Ini

Please follow and like us:
0

Bagi geng-geng 90’s mesti korang sangat Familiar dengan kumpulan Raihan kan? Kadang-kadang kalau dengar lagu mereka di corong radio yang memainkan lagu lama, stesen radio islamik mahupun komersial selepas waktu azan pasti mengimbau zaman kita membesar dulu.

Alangkah indahnya apabila mendengar lagu ini dirakam semula kepada versi yang lebih baik. Gabungan generasi lama dan generasi baru yang memang padan dan sedap didengar.

Versi terbaru lagu Sesungguhnya 2019 gandingan Raihan bersama Alif Satar buatkan korang meremang bila mendengarnya.

Video klip lagu yang baru dimuat naik semalam melalui Youtube rasminya telah meraih hampir 90,000 jumlah tontonan buat masa ini.

Ramai netizen terpegun mendengar vokal Alif Satar ni, mereka mengimbau saat-saat kegemilangan lagu ni bahkan zaman mereka membesar.

Hampir dikatakan semualah puji Alif Satar ni.

Pujian Netizen

Allah! Im crying  thanks Alif for produce again this song!

Siapa yg ulang banyak kali

I heard this song since I was 6yrs old in 1997s. The lyrics & rhtyms still fresh

Ya Allah I can’t stop repeating this  My heart really need this calmness

Artis yang paling aku respect sekali kat Malaysia ,, xda kontroversi !! Hard working !!! Verstail!!! Talented!!! This is Aliff Satar bravoo bravooo

Ure the best men. Perfect combination. Hope Allah bless this song n ur life

Amazing amazinggg amazing SubhanAllah!!!!! Living legends you both are

Wehh sumpah sedapp! Admin sampai sekarang tak boleh move on lagi.

Admin suggest korang dengar pakai earphone.

Sesungguhnya2019

Sumber: LobakMerah & Sony Music Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!