(Video) ”Rupanya Hamadi Kena T I K A M Banyak Kali,” Tak Lepas Untuk Tayangan TV, Noorkhiriah Kongsi Babak Sebenar Yang Di P O TO N G!

Please follow and like us:
0

Drama bersiri Nur 2 arahan Shahrulezad Mohameddin yang berakhir semalam mendapat sambutan ramai sejak hari pertama tayangan. Sarat dengan pelbagai mesej positif, tak dapat disangkal lagi naskah hebat ini mampu membuatkan emosi penonton turun naik di depan kaca TV.

Salah satu yang mencuri tumpuan, watak Ustaz Hamadi lakonan Azhan Rani yang teruk dikecam penonton dan netizen di laman sosial. Setelah pelbagai kejahatan disembunyikan di sebalik imej agama, akhirnya Hamadi mati ketika dibunuh isterinya Aisyah pasti membuatkan ramai menarik nafas lega.

Menerusi Instagram Noorkhiriah, terdapat babak yang lebih panjang sewaktu dia menikam Hamadi namun tidak berjaya untuk dilepaskan bagi tayangan TV.  Dia sebenarnya menikam suaminya itu berulang kali hingga puas. Tonton video di bawah ini.

VIDEO KAT BAWAH!

Rata-rata netizen turut melemparkan pelbagai komen. Ramai yang meluahkan rasa puas hati mereka setelah melihat babak yang dipotong kerana terlalu geram dengan perlakuan Ustaz Hamadi dari episod pertama.

Kat TV cut, bertubi-tubi kena patutlah ecah masuk penjara

Baru puas hati tengok macam ni

Tengok tikaman banyak kali, rasa ‘tenang’ sikit

Patut dari dulu tikam macam tu

Fuh, lakonan sangat real

Sumber : khiriah17

Kredit: SiakapKeli

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!