(TAHNIAH) Elfira Loy Sah Hamil

Please follow and like us:
0

Selepas empat bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Elfira Loy hari ini berkongsi momen indah dalam hidupnya dan sekaligus menjawab segala teka-teki sebelum ini dengan mengumumkan beliau kini sedang hamil anak pertamanya.  Bagaimanapun, Elfira enggan berkongsi usia kandungannya.

Elfira sangat bersyukur dengan kurniaan itu dan tidak dinafikan ia juga berkat doa orang ramai selama ini.

Alhamdulillah, berkat doa ramai orang saya disahkan hamil dan saya bersyukur dengan rezeki yang tiba sangat cepat buat saya dan suami. Saya sudah melepasi trimester pertama(1-3 bulan) dan setakat ini semua berjalan lancar tanpa sebarang alahan mengandung yang teruk.

Tahniah kami ucapkan kepada Elfira dan suami. Semoga bayi didalam kandungan membesar dengan sihat.

Sumber Berita : Kosmo Online

“Alhamdulillah, berkat doa ramai orang saya disahkan hamil dan saya bersyukur dengan rezeki yang tiba sangat cepat buat saya dan suami.

“Saya sudah melepasi trimester pertama(1-3 bulan) dan setakat ini semua berjalan lancar tanpa sebarang alahan mengandung yang teruk,”katanya ketika ditemui pada majlis sidang akhbar Elfira Loy x MC Vogue di The Flora Terrace, sebentar tadi.

Tambah pelakon Qalesya itu lagi, dia juga akan memperlahankan kerjaya seninya sehingga selamat bersalin hujung tahun ini.

“Saya sudah cuba berlakon semasa trimester pertama dan ia sangat memenatkan. Jadi saya ambil keputusan untuk berehat dahulu berlakon memandangkan ini kehamilan pertama,”jelasnya lagi.

Elfira dan suami, Muhammad Faris Khairol Anuar mendirikan rumah tangga pada 1 Januari lalu selepas tidak sampai setahun berkenalan. –

Sumber – K! ONLINE via Beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!