“Husband Nak Baby Girl…Mama Belum Boleh Rest Lah Gayanya”- Raja Farah

Please follow and like us:
0

Pelakon Raja Farah terasa hidupnya bagai sudah sempurna selepas baharu sahaja melahirkan anak keduanya pada 7 April lalu.

Bagi Farah, dua cahaya mata lelaki yang dimilikinya kini sudah cukup membahagiakannya.

Namun menurut Farah, berbeza pula dengan suaminya Iskandar Ismail yang masih mengimpikan zuriat perempuan dalam keluarga mereka.

“Terasa hidup terlalu sempurna bila anak dah dua ni..Tapi..husband nak baby girl ni…Mama belum boleh rest lah gaya nye..” tulisnya.

Farah berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram  miliknya.

Dalam entri yang sama, pelakon filem Aku Masih Dara itu turut berkongsi luahan perasannya mengenai anak pertamanya Imran.

Menurut Farah, sejak anak keduanya lahir, Imran seolah-olah faham dan tahu membawa dirinya.

“Dah lama tak post gambar Abg..kesian Abg Imran…nak manja2 dgn Mama, but in the same time Mama tgh breastfeed adik…

“But Imran has been a very good boy..he is so independent now…cranky & tantrum seeking for attention tu mmg ada…tapi most of the time, dia akan buat Hal sendiri je…

“Ya Allah..aku rasa bersyukur sangat dgn semua rezeki & kebahagian yg kau Kurnia kan ini…Alhamdulillah..” katanya lagi.

Rata-rata pengikutnya turut mendoakan agar segala urusan Farah dipermudahkan.

Farah telah mendirikan rumah tangga bersama usahawan Iskandar Ismail pada September 2015 dan dikurniakan anak lelaki, Imran Iskandar pada Ogos 2016.

Sumber: Gempak

“Alhamdulillah…We Are Now 4” – Raja Farah Selamat Lahirkan Anak Kedua

Aktres Raja Farah selamat melahirkan anak kedua pada jam 6.15 petang semalam.

Berita baik itu dikongsi Farah menerusi sebuah entri di akaun Instagramnya buat tatapan umum.

“Syukur Alhamdulillah, we are so happy to announce the arrival of our second son, everything went well.

“7th April 2019, 6.15 pm, 3.45 kg, boy and normal delivery.

“We would like to thank every single of you for all the doa and warm wishes, we really appreciate it,” tulisnya sebagai kapsyen.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut Farah mengucapkan tahniah dan mendoakan kesejahteraan buat dia sekeluarga.

Raja Farah dan Iskandar berkahwin pada 6 September 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata sebelum ini iaitu Imran, 3 tahun.

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!