“Alhamdulillah…Matyip Nak Dapat Adik Girl” – Syatilla Melvin

Please follow and like us:
1

“Alhamdulillah…Matyip Nak Dapat Adik Girl” – Syatilla Melvin

Pelakon Syatilla Melvin berasa teruja berkongsi mengenai jantina bayi dalam kandungannya yang kini hampir mencecah Sembilan bulan.

Menurut Syatilla, dia bakal melahirkan seorang cahaya mata perempuan.

Perkongsian itu dibuat menerusi sebuah entri di akaun Instagramnya malam tadi buat tatapan umum.

“Dulu masa scan Matyip (anaknya sebelum ini) pun asyik senyum saja, adik dia pun sama.

“Alhamdulillah Matyip nak dapat adik perempuan, syukur atas rezeki ini Ya Allah,” tulisnya sebagai kapsyen.

Sam dan Syatill mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016.

Mereka menyambut kelahiran cahaya mata pertama iatu Syeriv Samheiz atau mesra disapa sebagai Matyip pada 9 Mei 2017

Sumber: Gempak

“Tiga Bulan Lagi, Allah Ketaq Rasa” – Syatilla Melvin Mohon Kongsi Pengalaman Bersalin Normal

“Tiga Bulan Lagi, Allah Ketaq Rasa” - Syatilla Melvin Mohon Kongsi Pengalaman Bersalin Normal

Pelakon Syatilla Melvin yang kini hamil enam bulan meluahkan rasa gementar untuk menjalani proses bersalin secara normal.

Isteri kepada aktor Shaheizy Sam ini berkongsi perasaannya menerusi entri terbaru di akaun Instagram miliknya.

Selain bersalin, Syatilla juga berdebar untuk mengetahui jantina anak keduanya.

“Anak, dah nak jadi abang anak bubu. Haih berdebaq rasa nak tahu adik MatYip boy ke girl. Tolonglah muka macam abang Yip.

“InshaAllah, Amin. Tiga bulan lagi tinggal sebelum ibu bersalin. Allah ketaq rasa.

“Boleh kongsi pengalaman hampa bersalin normal tak? Rasa macam nak cuba bersalin normal kali ini.

“Waktu czer dulu… Alhamdulillah tak lah susah mana pun nak jaga dan maintain. Cuma nak tahu fasal proses bersalin normal,” tulisnya.

Menerusi ruagan komen, rata-rata pengikutnya mula berkongsi dan memberikan tips mengenai perkara itu.

Foto: Instagram @samtilla

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!