Penampilan Uqasha Senrose Semakin Berani, Cantik Dan Mengancam Jadi Perhatian Ramai

Please follow and like us:
0

Kompilasi gambar Uqasha menikmati percutian bersama rakan-rakannya di Overseas dan Thailand, pelakon cantik Uqasha Senrose sekali lagi mencuri tumpuan ramai apabila tampil dengan pakaian seksi dan menggiurkan.

Menerusi beberapa foto yang dimuat naik olehnya di Instagram, rata-rata netizen memuji betapa jelitanya Uqasha tetapi pada masa yang sama cukup mengancam.

Walaubagaimanapun, masih ada netizen yang mengkritik cara pemakaian beliau itu lebih-lebih lagi ia menampakkan bahagian peha Uqasha yang gebu. Namun, ada juga yang menasihati beliau dan mendoakan agar Uqasha satu hari nanti kembali berhijab.

Tidak salah untuk menegur asalkan dengan cara berhemah. Mungkin sekarang Uqasha selesa dengan gaya sebegitu, walaupun kita tidak setuju dengan pemakaian beliau, janganlah kita terus mengkritik dan mengecam. Hanya doakan yang terbaik.

Sumber : Beautifulnara & ig Uqasha

‘Mohon Deletelah Gambar Ini, Tak Sen0noh’

Instagram merupakan sebuah sosial media yang terkenal dengan ciri-cirinya yang membenarkan si pengguna memuat naik gambar dan video. Disebabkan itu, ramai artis dan selebriti menggunakan platform tersebut untuk berhubung dengan peminat-peminat mereka.

Baru-baru ini, seroang pelakon Raysha Rizrose yang terkenal menerusi drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin itu dihujani dengan komen-komen yang berbaur lucah menerusi gambar yang dimuat naik beliau di Instagram.

Menampakkan bentuk buah dada

Menerusi Instagram miliknya, beliau memuat naik sebuah gambar di dalam kereta dengan kapsyen yang ringkas. Namun ianya menarik perhatian netizen apabila baju yang dipakai beliau ketat sekaligus memperlihatkan bentuk buah dada.

Dihujani komen lelaki gatal

Posting tersebut turut dihujani dengan komen-komen berbaur lucah oleh lelaki gatal.

Netizen yang prihatin

Namun, ada netizen yang prihatin turut menggesa Raysha untuk memadam post tersebut.

Sumber: Raysha Rizrose

Kredit: OhBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: BOBO Dimana, BOBO BOBO Dimana!