‘3 Jam Lebih Merempit Dari KL Ke Perak’ – Niat Nak Surprise Kekasih, Tapi Memang…

Sebuah perhubungan memerlukan kejujuran dan rasa percaya selain cinta. Tanpa perkara ini, sudah tentunya hubungan berkenaan tidak akan ke mana.

Seorang lelaki terpaksa menelan kepahitan apabila gadis dicintainya membuat onar dan berlaku tidak jujur walaupun banyak telah dikorbankannya.

‘Hidup ni kejam kan bro?’

Kisah berkenaan diceritakan semula seorang pengguna Twitter yang turut bersimpati dengan apa yang terpaksa dihadapi oleh lelaki berkenaan.

Bagi macam-macam alasan

Sampai rumah tak semena-mena kena maki

Nampak gambar awek dekat IG

‘Asal dia buat aku macam ni?’

4 bulan ada skandal

Rupanya jenis tak cukup satu

Dia still rasa awek dia tak bersalah

Dia percaya awek dia akan setia

Sumber: Syamim Safian

Kredit: OhBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *